Produktkategorier


Coronavirus!

Den stora efterfrågan på desinfektions- och engångsartiklar har nu lett till att våra leverantörer inte kan lämna några leveransbesked.

I och med att det fortfarande beställs en hel del desinfektionsprodukter som fastnar i systemet kommer dessa produkter makuleras i  beställningarna.

Vi kan tyvärr inte meddela er enskilt vilken order det gäller på grund av hög belastning av beställningar som fastnar. Vi hoppas att ni har förståelse för detta då vi befinner oss i denna situation.


Spara
Spara
Spara
Spara

Diskborste vit

Diskborste med skrapvingar från Nilfisk. Greppvänlig med upphängningskrok. Diskborsten änvänds tillsammans med varmt vatten och diskmedel för mekansik rengöring av alla typer av disk. En bra diskborste är A och O när du vill få dina hushållssaker rena och fräscha. Diskborsten består utav täta knippen av strån fastsatta på ett handtag.

Diskborstar används i första hand i köket för att diska glas, porslin, bestick och beredningskärl tillsammans med vatten och ett diskmedel. Men är även användbar vid många andra tillfällen. -- Finns i flera färger